Tieners en volwassenen zonder gewichts- of gezondheids- problemen maar met vragen rond gezonde voeding
Ik denk dat ik meestal wel gezond eet ? Maar soms twijfel ik of dit wel zo is ... Twijfel niet langer. Kom eens langs      en geniet volop.
Diëtiste erkend door het RIZIV
Diabetes ? Met je voeding kan je de medicatie ondersteunen.
Wil je werken aan een gezonde leefstijl? Dan bekijken we samen hoe je dit kan aanpakken: voeding, beweging, emotie regulering, slaap Ö .
Een gewichtsverlies van 5 % bij overgewicht heeft al een positief effect op het verhoogd risico voor de  ontwikkeling van diabetes type 2 en hart- en vaatziekten. Maar gewoonten veranderen, is niet zo eenvoudig. Ik supporter voor jou !
Heeft je kind wat overgewicht? Dan heeft het een grote kans op gezondheids- en gewrichts- problemen. Samen met het hele gezin bouwen we stap voor stap aan een gezonde leefstijl volgens het ALLES-principe en de 4Gís van. Zoveel keuze in de winkel. Al die reclame. Leer meer hoe je gezonde keuzes kan maken en het lezen van etiketten. Je favoriete recept aanpassen zodat het past binnen je dieet. Gezond eten? Hoe begin ik eraan ? Kleine aanpassingen aan je gewoonten hebben soms al grote effecten voor je gezondheid.
Mmmm, lekker die recepten in je kookboeken, magazines of op internet .... Maar kook ik dan ook gezond ? Samen zoeken we het uit.
Diëtiste
Voedingsdeskundige
Nathalie Vets
BE 0634 891 427
Volwassenen met: Overgewicht/obesitas Pre-diabetes of diabetes      met orale medicatie Hart- en vaatziekten,… Kinderen en volwassenen met: FODMAP-dieet/voedselintolerantie eetproblemen/eetstoornis Kinderen met: Overgewicht/obesitas        meer info .... klik hier