Ik ben geboren in 1980 in de Kempen. Ik ben gehuwd en woon sinds 2007 met mijn man in Lokeren. We hebben twee kinderen, Rube en Anke (geboren in 2008 en 2011). Na mijn doctoraatsstudies (richting scheikunde) aan de KULeuven, ben ik het onderwijs ingerold. Hier merkte ik dat ik vooral voldoening haalde uit de begeleiding van kleine groepen of individuele leerlingen. Dit combineer ik nu met mijn interesse voor voeding en gezondheid. Hiervoor ben ik terug drie jaar gaan studeren en volgde ik de bijkomende opleiding Voeding en Kind aan de Odisee hogeschool te Gent. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen in woonzorgcentra en het AZLokeren. Ik hou me op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op gezondheids- en voedingsvlak via congressen, wetenschappelijke literatuur en bijkomende opleidingen. Hiervoor ben ik ook aangesloten bij de Beroepsvereniging van de Vlaamse Diëtisten, de FODMAPP - diëtisten, het Lokaal diëtistenoverleg Waasland en de Diabetesliga. Ik ben erkend door het RIZIV.
Diëtiste erkend door het RIZIV
Diëtiste
Voedingsdeskundige
Nathalie Vets
BE 0634 891 427
Je kan me ook volgen op facebook voor receptjes, plaatselijke activiteiten of weetjes in verband met voeding en beweging.
Naast individuele begeleiding, geef ik ook vormingen en workshops over gezonde voeding aangepast aan de specifieke doelgroep: baby, kind, volwassenen of ouderen.